Winkelen
Begin
Pakketten
Seizoentafel
Cursussen
Uitverkoop
Aanmelden
Nieuwsbrief
Reacties
Werkwijzen
Contact
Linken

Door van Wijhe Consultancy

Wanneer je graag in de toekomst een workshop wilt volgen van een al eerder gegeven workshop geef dat dan in een email bericht aan dan berichten we je wanneer er weer data bekend zijn. Geef duidelijk aan om welke workshop het gaat!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Wij hanteren een wachtlijst. Mocht het niet mogelijk zijn een cursus te volgen dan plaatsen wij je, als je dit wilt, op een wachtlijst (maximaal 15 personen). Deze personen zullen als eersten benaderd worden wanneer ik de eerst volgende keer weer cursussen geef.

inschrijven gaat als volgt: Je vult het volledige formulier hieronder in. Dus met een eerste en tweede voorkeur (als je die hebt). Voor iedere cursuspop een apart formulier. Binnen 1 week zal ik iedereen die zich ingeschreven heeft terug mailen of er een plaatsje is. Pas na deze bevestiging de cursusprijs overmaken. Wanneer de overschrijving bij ons ontvangen is volgt er een definitieve bevestiging. Wanneer je betaling niet binnen 1 week ontvangen is na bevestiging schuift je plaats door naar de mensen die op de wachtlijst staan. 

Wie weet tot een volgende cursus.

 

 

 Lente     Zomer     Herfst     Winter    
Aanmelden voor een cursus


Pop en Plank © 2004