Winkelen
Begin
Pakketten
Seizoentafel
Cursussen
Open dag
Aanmelden
Nieuwsbrief
Reacties
Werkwijzen
Contact
Linken

Door van Wijhe Consultancy

   POP en PLANK
Berm 15, 5331 KL Kerkdriel

T: 0418-637452  F: 084-7443560
W:
www.pop-en-plank.nl  C: pop.en.plank@gmail.!

 

 

25 en 26 mei 2018 opendagen

Op vleugels!!

 

 

Een jaar of wat geleden kreeg ik een kaartje van lieve vrienden met de tekst: "Your wings already exist, all you have to do is Fly" Een mooie tekst, maar voer hem maar eens uit! Toen was het nog te vroeg maar nu nog eens gekeken en gelezen denk ik ja!!! Het is er tijd voor. Je vleugels uitslaan, doen wat goed is in vrijheid en er dus ruimte voor maken. Geef je dromen vleugels..... Op dit moment is het voor mij nog genoeg om ze uit te slaan en te kijken waar ze mij brengen. Genieten van de momenten van geluk en je laten meezweven op de wind. Genieten geeft je weer opnieuw vleugels. Dat is wat ik de komende tijd van plan ben. Genieten van de mooie momenten. Gaat het mij dan voor de wind? Het leven is nooit alleen voor de wind gaan ben ik al geruime tijd achter :) Maar zou een mens dan niet meer het gevoel mogen hebben op vleugels gedragen te worden? Tuurlijk wel!! Het is de kunst om ze uit te slaan en te vliegen!! En elke keer weer opnieuw, niet bij de pakken neer te zitten maar gewoon ze uit te slaan en bij elk zuchtje wind je te laten optillen en te genieten. Niemand heeft het recht iemands vleugels te korten. Zo, dat lijkt zware kost om een thema voor de opendagen in te luiden. Maar vleugels geeft een mens ook lichtvoetigheid, ze zijn sterk en vaak onzichtbaar. Maar o zo nodig om ze te ontwikkelen. 

Dus ben ik aan de slag gegaan met het maken van popjes met vleugels, en wens ik iedereen er mee bezig te gaan. Het maken van sterke vleugels is een noodzaak en leuk om aan te werken. Vlinders, elfen, engelen ze hebben allemaal vleugels. Voor dit voorjaar beperk ik mij tot de vlinders en elfen.... Engelen weer voor het najaar.... Doen jullie mee? Mee met het genieten en het bezig zijn met vleugels?

Ik doe elke keer mijn best om de jaartafelpopjes, die ik heb gemaakt, mooi neer te zetten met de wens deze keer dat jullie inspiratie krijgen om mee je vleugels uit te gaan slaan of er mee door te gaan als je mij al voor was.  Bij ons afscheid heb ik weer voor iedereen een kleinigheidje gemaakt. Iets vleugelachtigs om je vast in de sfeer van het vliegen mee te nemen.

Jullie zijn welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur op 25 en 26 mei. De koffie en thee staan voor jullie klaar, en net zoals vorige opendagen is daar ook iets lekkers bij. Neem gezellig iemand mee en wanneer je weer op huis aan gaat dan hoop ik dat je terug kijkt op een dag waar je weer leuke ideetjes hebt opgedaan en om de komende tijd weer fijn de reis aan te gaan met een pop en plank pakket. 

Tot snel.

Hartelijke groet Dorothee Baars 

 

 Voor diegenen die mij nog maar net kennen,
POP en PLANK  staan voor plezierig fröbelen en knutselen met materialen die zoveel mogelijk voldoen aan het label "natuurlijk".
Ik ontwerp jaartafelfiguren voor elk seizoen, als compleet zelfmaakpakket. Als materiaal worden onder andere zijde, sprookjesvilt, katoen, wol en bijenwas gebruikt. Onder begeleiding worden deze figuren ook in cursusverband gemaakt. De patronen worden door mij ontworpen, de stoffen door mij geverfd. Alle cursusactiviteiten worden aangeboden aan kleine groepen (maximaal 8 personen) in de huiselijke kring.

Hartelijke groeten en tot ziens, Dorothée Baars.

 

 

Route beschrijving naar Pop en Plank,

Vanuit Utrecht, Rotterdam en noordelijker:
Neem de A2, Utrecht- Den Bosch, en verlaat de snelweg bij afslag Zaltbommel,
En volg verder de algemene routebeschrijving.

Vanuit Den Bosch en zuidelijker:
Neem de A2, Den Bosch- Utrecht, en verlaat de snelweg bij afslag Zaltbommel,
En volg verder de algemene routebeschrijving.

Volg nu richting Rossum/ Hurwenen, de Provinciale weg, en blijf deze volgen tot een GROTE rotonde, met drie HELE GROTE eieren erop (de tweede rotonde is dat).Volg nu richting Kerkdriel, en ga na 100m meteen linksaf de dijk op. Dit heet al Berm!
Volg nu de dijk tot je er bijna vanaf gestuurd wordt, links is dan de golfclub en de IJsbaan
Rechts zit dan, op nummer 15, Pop en Plank.


Grotere kaart weergeven

De weg terug alvast: in tegengestelde richting de dijk volgen, bij de drie grote eieren richting Zaltbommel kiezen, en aanhouden tot je vlak voor het viaduct linksaf de snelweg opdraait richting Utrecht, of vlak over de brug rechtsaf richting 's-Hertogenbosch neemt.
Pop en Plank © 2004