Winkelen
Begin
Pakketten
Seizoentafel
Cursussen
Uitverkoop
Aanmelden
Nieuwsbrief
Reacties
Werkwijzen
Contact
Linken

Door van Wijhe Consultancy

Beste iedereen,

Op 19 september 2020 organiseren wij nog 1 maal een uitverkoop dag waarop verschillende artikelen te koop aangeboden worden. Hoe gaan wij dit aanpakken.

1) Of je bestelt on line (dan kunnen er geen stoffen/zijde besteld worden) Wanneer je online wilt bestellen dan graag een mailtje met wat je zou willen. 

2) Of je reserveert online, je betaalt vooraf en komt het ophalen op 19 september en je kijkt dan nog of er t.a.v de overige artikelen nog iets voor je bij zit. Stoffen alleen op de verkoopdag.

3) Of je koopt op de verkoopdag en koopt dan wat er nog is wat je leuk vindt. De stoffen zijn zo wie zo alleen op de verkoop dag te koop.

 

Wanneer je op de verkoopdag komt dan heel graag en berichtje in welk tijdsblok je wilt komen.

van 10.00 tot 12.00

van 12.00 tot 14.00

van 14.00 tot 16.00

Op deze manier kunnnen wij mogelijk wat spreiden in de drukte ivm het corona virus. Wanneer je klachten hebt zoals hoesten en niesen, verkouden, koorts dan graag niet komen. Op de dag zelf zullen wij met jullie samen er op toezien dat we afstand vanelkaar houden. Er kunnen dan ook maar een beperkt aantal mensen tegelijk in onze tuin. We houden het buiten en hopen op mooi weer. Er zal altijd iemand bij de ontvangst staan. we gaan ervanuit dat op deze manier wij het veilig kunnen regelen, zeker met jullie medewerking.

Wat is er te bestellen, te reserveren:

1) Een verhuisdoos met bolletjes viltwol in verschillende kleuren. Dit zijn kleinere en wat grotere stukken wol. Er is altijd een lapje van te vilten. Let op de doos is gevuld door mij en je koopt wat erin zit. Er is niet over te onderhandelen t.a.v de hoeveelheid en de kleuren. Het is altijd wel een doos vol. Ik zorg voor afwisseling t.a.v de kleuren.

Prijs 5,00 euro

2)Een verhuisdoos met grotere bollen vilt in verschillende kleuren per bol minimaal 2 meter. Ook hiervoor geldt dat je koopt wat erin zit zonder dat daar over te onderhandelen is t.a.v kleur en hoeveelheid. Het is altijd wel een doos vol. Ik zorg voor afwisseling van kleuren.

Prijs 10.00 euro

3) Een mooi pop en plank magneet klepdoosje met ongeveer 50 zeepjes om te vilten.

Prijs 2,00 euro

4) Een halve verhuisdoos met stukken en stukjes naaldvilt in verschillende kleuren en afmetingen. Ik stel de dozen samen en bepaal de kleuren en afmetingen. Hierover is geen discussie mogelijk.

Prijs 7,50 euro

5) Een mooi pop en plank magneet klepdoosje vol met stukjes bijenwas in verschillende kleuren en afmetingen. 

Prijs 3,50 euro

6) Een Pop en Plank tasje met zelf geverfd wolvilt. In verschillende kleuren en afmetingen. Wederom door mij samengesteld. (hoeveelheid is ongeveer de hoeveelheid van 6 lapjes.

Prijs 6,00 euro

7) Afbindgaren op kartonnen klosjes. Een boteham zakje vol.

Prijs 2,00 euro

8) Pedaal emmer zak vol met verschillende stukjes en stukken huidkleurig tricot voor het maken van gezichtjes en handjes van de seizoen popjes.

Prijs 3,50 euro

9) pijpenragers 100 lang en 100 kort samen

Prijs 2,50 euro

 

De reserveringen en de bestellingen kunnen vanaf heden gedaan worden. Ik behandel jullie opdrachten op volgorde van binnenkomst.  Op is op.  Het reageren van mij en het mogelijk opsturen is vanaf 2 eptember ivm mijn vakantie.

Wie weet tot 19 September!!!! 
Pop en Plank © 2004